Mazmida Katering

Tentang Kami

Menjadikan Mazmida Katering sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan makanan, kanopi, pelamin, dewan dan sebagainya. Memang menjadi kemestian kami untuk memastikan segala jenis acara yang dirancangkan di dalam keadaan meriah dan sempurna. Ia menjadi satu kebanggaan bagi kami memenuhi permintaan dan impian setiap pelanggan kami. Dengan berlatarkan pengalaman yang mendalam, dalam setiap perkhidmatan, keseriusan kami dalam memberikan yang terbaik kepada anda. Setiap individu di setiap bahagian mempunyai kemahiran yang tersendiri serta pelbagai, maka kami di pihak syarikat dapat memberikan penyelesaian yang efektif dan pelbagai kepada setiap pelanggan kami dalam melancarkan majlis mereka.
mazmida
Misi Mazmida Katering

Misi

Misi Mazmida Katering

Menyediakan perkhidmatan yang berkualiti, pantas, dan fleksibel bagi mencapai tahap kepuasan maksima, kerana perkhidmatan servis pelayan kami adalah antara yang terbaik dalam mengendalikan acara dan majlis

Visi Mazmida Katering

Visi

Visi Mazmida Katering

Menjadikan Mazmida Katering sebuah syarikat yang terbaik di seluruh Selangor serta menawarkan pelbagai pakej katering, pakej perkahwinan dan apa sahaja majlis yang seiring dengan permintaan pelanggan.

Mazmida Katering

Kami menawarkan perkhidmatan katering makanan yang harganya berpatutan serta mengikut bajet anda. Tidak kira apa juga majlis terutama majlis perkahwinan, jamuan hari jadi, aktiviti di tempat kerja seperti mesyuarat dan kursus, majlis konvokesyen, majlis akikah, kenduri doa selamat kami sedia membantu.

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat

9 am - 6 pm
7.30 pm - 9.30 pm (Temu Janji)

Sabtu - Ahad

3 pm - 6 pm
Laman Sosial Mazmida

Ikuti Kami

Mazmida Katering
ig
Mazmida
d07098107b06745fe420359042f8ef3d_iconfbdewanmazmida
dadf7bb50758f9a5f424457695c25823_iconfbmazmidacateringservices

© 2023. ALL RIGHTS RESERVED.